Разбива се студена, много студена сметана, но не ледена и в никакъв случай да не е замръзнала.
Как да сварим правилно лещатаКак да сварим правилно лещата
За различните видове месо продължителността е различна, като тя зависи най-вече от възрастта на живо...
Киселите краставички се приготвят като се мариноват в саламура, оцет или друг разтвор и се оставят д...
Кьопоолу е традиционна българска разядка, която се приготвя от печени патладжани. Разберете как да с...
Баба Гануш е разядка, характерна за арабската кухня и Близкия Изток. Прилича на популярното в Българ...
Ако обичате да готвите и да пробвате нови рецепти, то разделът с рецепти на framar.bg е за вас. Тук ще намерите разнообразие от рецепти за салати, супи, основни ястия и десерти, които са вкусни, здравословни и лесни за направа. Няма значение дали сте начинаещ или опитен готвач, тук ще откриете нещо подходящо за всякакъв повод и вкус.
Сайтът е разделен на основните категории - салати, супи, основни ястия и десерти, консерви, тестени изделия и т.н. Всяка рецепта има подробно описание на необходимите продукти, начина на приготвяне и снимка на готовото ястие. Също така можете да видите оценката и коментарите на други потребители, които са пробвали рецептата.
Сайтът ви предлага и някои полезни функции, като търсачка по ключови думи, в които можете да откриете всички рецепти с дадена съставка.
Ако сте готови да се потопите в света на вкусната и здравословна кухня, https://hranene.framar.bg/рецепти е за вас. Гарантираме ви, че ще останете доволни и ще се върнете за още.