Азу е традиционно ястие от татарската кухня. Представлява яхния от задушено месо (телешко или друго)...
Айварът произхожа от Сърбия, където традиционно се нарича сръбска салата или сръбски зеленчуков хайв...
От всички конвенционални методи за готвене, обработката на пара е един от най-щадящите и здравословн...
Пемиканът представлява високоенергиен продукт, подобен на българската саздърма, който се прави от су...
Саздърмата представлява пълнен месен продукт, приготвен от сварени крехки късове телешко и/или овче ...
Телешката пастърма се приготвя от сурово телешко месо, което се осолява, частично изсушава, подправя...
Ако обичате да готвите и да пробвате нови рецепти, то разделът с рецепти на framar.bg е за вас. Тук ще намерите разнообразие от рецепти за салати, супи, основни ястия и десерти, които са вкусни, здравословни и лесни за направа. Няма значение дали сте начинаещ или опитен готвач, тук ще откриете нещо подходящо за всякакъв повод и вкус.
Сайтът е разделен на основните категории - салати, супи, основни ястия и десерти, консерви, тестени изделия и т.н. Всяка рецепта има подробно описание на необходимите продукти, начина на приготвяне и снимка на готовото ястие. Също така можете да видите оценката и коментарите на други потребители, които са пробвали рецептата.
Сайтът ви предлага и някои полезни функции, като търсачка по ключови думи, в които можете да откриете всички рецепти с дадена съставка.
Ако сте готови да се потопите в света на вкусната и здравословна кухня, https://hranene.framar.bg/рецепти е за вас. Гарантираме ви, че ще останете доволни и ще се върнете за още.