Хекът е крайбрежна дънна риба. По вкусови качества, тя превъзхожда останалите трескови риби. Северна...
Полезни свойства на гренадира: Гренадирът е богат на следните витамини и минерали: витамин PP - 32,5...
Кетата е найразпространеният вид сред тихокеонската сьомга. Състав на кетата: Витамини (в сто грама)...
В 100 грама месо от розова сьомга се съдържат от 140170 ккал това зависи от нейната тлъстина. В тази...
Състав Чигата е богата на витамин РР (ниацинов еквивалент). В нея се съдържат макро- и микроелементи...
Полезните свойства на зандера са много. Това е изключително вкусна риба, цени се заради бялото си ме...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.