
За ябълковия оцет и неговите полезни свойства се говори много, но виненият е не по-малко полезен. То...
Месото на змиорката съдържа: около 30% висококачествени мазнини, около 15% протеини, комплекс от вит...
Балсамовият оцет има силно антимикробно и противовъзпалително действия. Използвал се е като лекарств...
Ползата от топеното сирене: Това е млечен продукт, затова стойността му се определя от наличието на ...
В холандското сирене се съдържат: Витамини А, РР, В1, В2, В6, В9, В12, С, Е, РР (ниацинов еквивалент...
Кондензираното мляко, приготвено от натурален продукт, съдържа млечна мазнина, протеини и съвкупност...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.