Костурът е богат на различни хранителни вещества, протеини и витамини, които осигуряват огромни полз...
Основен плюс на рибата е бедното на мазнини месо, а в същото време е много богато на протеини. Лесно...
Лозовите листа са нискокалоричнен, но богат източник на витамини (A, E, K, B6, фолат), минерали (маг...
Черният дроб на треската не е само вкусен, но и много полезен. Лечебните му свойства са познати още ...
Морската треска може да поддържа здравето в човешкия организъм не по-лошо от скъпите видове риба. Тя...
Пъстървата е една от най-популярните и полезни риби, тя съдържа много витамини - А, D, от група B, в...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.