
Червеният лук в сравнение с всички видове лук съдържа най-много флавоноиди, антоцианини, мощни съста...
Кефалът е ценен хранителен продукт. По питателност той си съперничи с най-добрите видове месо, но ри...
Месото на тази риба е източник на жизненоважни за човешкия организъм вещества. Това са лесноусвоими ...
Корн салатата представлява малки овални тъмнозелени листенца, събрани в китка, които имат лек привку...
Каракудата е сладководна риба, която осигурява голямо количество протеини, в които се съдържат редиц...
В подводния свят се крият много чудеса и тайни, едно от тях е рибата камбала или писия. Тя има сочно...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.