Калмарите принадлежат към семейството на черупчестите мекотели. Те са нискокалорична питателна храна...
Ацидофилното мляко представлява пастьоризирано мляко, подквасено с бактерията Лактобацилус ацидофилу...
Фасулът принадлежи към семейство Бобови. Отличава се с богат хранителен състав. Съдържа протеини, фи...
Брашното от рожков се използва като естествен подсладител в печива и като здравословен заместител на...
Соевите кълнове са богати на полезни хранителни вещества. Имат хрупкава текстура и свеж, ядков вкус,...
Зеленият грах е богат на много полезни вещества, включително фибри и антиоксиданти, които защитават ...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.