
Саздърмата се приготвя от свинско, говеждо или овче месо (комбинации между тях), понякога от дивеч, ...
Индусите смятат топеното масло за „течно злато. И действително, това е един много полезен продукт, о...
Херингата се усвоява лесно от организма и е отличен източник на протеини, съдържа голямо количество ...
Цацата съдържа до 23% мазнини и около 28% протеини. Тя е отличен източник на витамини А, Д, В1, В2, ...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.