Холандско сирене
В холандското сирене се съдържат:
Витамини – А, РР, В1, В2, В6, В9, В12, С, Е, РР (ниацинов еквивалент).
Макроелементи – калций, магнезий, натрий, калий, фосфор
Микроелементи – желязо, цинк, мед, манган
Изключително качествено и не много твърдо сирене, приготвено от пастьоризирано краве мляко. Вкусът му е малко остър, леко кисел.
Хранителна стойност при 100гр.
Вода | 38.8 мл. |
Белтък | 26.8 гр. |
Мазнини | 27.3 гр. |
Въглехидрати | 0.0 гр. |
Калории | 361 кал. |
Витамини и минерали
Витамини А, РР, В1, В2, В6, В9, В12, С, Е, желязо, цинк, мед, магнезий |
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Рецепти за сирене пане
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Козето сирене – особено полезна храна
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Холандско сирене