Холандско сирене

В холандското сирене се съдържат:
Витамини – А, РР, В1, В2, В6, В9, В12, С, Е, РР (ниацинов еквивалент).
Макроелементи – калций, магнезий, натрий, калий, фосфор
Микроелементи – желязо, цинк, мед, манган
Изключително качествено и не много твърдо сирене, приготвено от пастьоризирано краве мляко. Вкусът му е малко остър, леко кисел.
Хранителна стойност при 100гр.
Вода | 38.8 мл. |
Белтък | 26.8 гр. |
Мазнини | 27.3 гр. |
Въглехидрати | 0.0 гр. |
Калории | 361 кал. |
Витамини и минерали
Витамини А, РР, В1, В2, В6, В9, В12, С, Е, желязо, цинк, мед, магнезий |
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
СТАТИЯТА е свързана към
- Мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Камембер/Камамбер (меко френско сирене)
- Мариновано овче сирене с босилек
- Млечен мус с козе сирене и сладко от дюли
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
Коментари към Холандско сирене