Черният чесън е полезен за здравето, защото повишава имунитета, защитава сърцето, контролира кръвнат...
Млякото без лактоза става все по-популярно, тъй като все повече хора търсят алтернативи на традицион...
Въпреки че червеното вино се възприема като вида, осигуряващ много ползи за здравето, бялото вино съ...
Спелтата е много стар сорт пшеница, богата на протеини и бавни въглехидрати. Тя е известна и с висок...
Синапеното масло – специфична мазнина, получена след пресоване на синап – има широко приложение в ку...
Чаят с мехурчета, наричан още боба чай, бъбъл чай или чай с тапиока, не може да бъде наречен здравос...
Храната е важна част от нашия живот, тя ни дава енергия, хранителни вещества и удоволствие. Но храната не е само нещо, което ядем заради нужда, тя е и израз на култура, традиция и личен вкус. В света има много разнообразие от храни и видове храни и ястия, които отразяват различните географски, климатични, религиозни и етнически особености на народите. Комбинацията от тях формира разнообразно, вкусно и питателно дневно меню.