Пикантна царевица по мексикански
Необходими продукти:
4 кочана царевица
50 грама масло
1 - 2 червени чушки чили
50 грама пикантно сирене/кашкавал (може да използвате и пармезан)
2 лайма
Начин на приготвяне:
Сварете царевицата в подсолена вода до готовност. Чушките нарежете на ситно, сиренето настържете, а лайма нарежете на кръгчета.
Готовата царевица подсушете и запечете на грил или във фурната на функция грил, обръщайки я периодично, докато започне да потъмнява (около 10 минути). След това намажете всеки кочан с масло и поръсете от всички страни с чили и сирене. Поднесете с едра сол и резени лайм
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРЕВИЛ ГЕЛ С ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН И ЕКСТРАКТ ОТ ЧИЛИ 250 мл.
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АИ - ЛИПОРОЛ капсули * 90
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С ЛЮТА ЧУШКА И ЧЕРЕН ПИПЕР 200 мл
КРЕВИЛ ГЕЛ С КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Обикновен маслен крем
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Великденски курабии с масло
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
Коментари към Пикантна царевица по мексикански