Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Необходими продукти:
8 филии хляб
3 скилидки чесън
2 супени лъжици босилек
1 супена лъжица риган
1/2 чаена лъжица сол
80 милилитра зехтин
черен пипер по желание
Начин на приготвяне:
Смесете намачканите скилидки чесън с босилека, ригана и солта в малка купа. Добавете зехтина към ароматните съставки и сложете черен пипер по желание на вкус. Разбъркайте всичко.
Потопете филиите хляб в получената смес и ги подредете в тава, покрийте с фолио и поставете във фурната за 10 - 15 минути. След това махнете фолиото и оставете да се запекат за около 5 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовГРАДИНСКИ СМИНДУХ 200 г СТЕЛ АРГО
БИОХЕРБА КАНЕЛА КАСИЯ прах 35 г
ДАРОВИТА ХИМАЛАЙСКА СОЛ - ЕДРИ КРИСТАЛИ 1 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Калоферче
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Индийско орехче, Мускатово орехче
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Чубрица - балканска
- Как да пречистим кръвоносните съдове с чесън
Коментари към Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки