Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Необходими продукти:
8 филии хляб
3 скилидки чесън
2 супени лъжици босилек
1 супена лъжица риган
1/2 чаена лъжица сол
80 милилитра зехтин
черен пипер по желание
Начин на приготвяне:
Смесете намачканите скилидки чесън с босилека, ригана и солта в малка купа. Добавете зехтина към ароматните съставки и сложете черен пипер по желание на вкус. Разбъркайте всичко.
Потопете филиите хляб в получената смес и ги подредете в тава, покрийте с фолио и поставете във фурната за 10 - 15 минути. След това махнете фолиото и оставете да се запекат за около 5 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
ЧЕСНОВ КРЕМ 225 г ЗЕМЕЛА
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
МОНДИАЛ САПУН ЗА БРЪСНЕНЕ С АРОМАТ НА МАНДАРИНА И ПОДПРАВКИ В ПЛАСТМАСОВА КУПА 60 гр.
ЛИМОНОВИ КОРИЧКИ прах 50 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Подправки, които ще ви помогнат да намалите консумацията на сол
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- Еврейски безквасен хляб Маца
Коментари към Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки