Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки

Необходими продукти:
8 филии хляб
3 скилидки чесън
2 супени лъжици босилек
1 супена лъжица риган
1/2 чаена лъжица сол
80 милилитра зехтин
черен пипер по желание
Начин на приготвяне:
Смесете намачканите скилидки чесън с босилека, ригана и солта в малка купа. Добавете зехтина към ароматните съставки и сложете черен пипер по желание на вкус. Разбъркайте всичко.
Потопете филиите хляб в получената смес и ги подредете в тава, покрийте с фолио и поставете във фурната за 10 - 15 минути. След това махнете фолиото и оставете да се запекат за около 5 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
ЧЕСНОВ КРЕМ 225 г ЗЕМЕЛА
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
ПРОМОКАРДАМОН СЕМЕ 50 г БИЛКИ КАРМЕН
КЕЛТСКА ФИНА МОРСКА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЦИТРУСОВИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 10 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Калоферче
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чубрица - балканска
Коментари към Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки