Сухари с чесън и пармезан
Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60 SWU849
БИОХЕРБА ТИНКТУРА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА С ГЛИЦЕРИН (БЕЗ АЛКОХОЛ) 100 мл
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули 600 мг * 30 & & HOLLAND & BARRETT
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Лечебни ползи от чесън
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
Коментари към Сухари с чесън и пармезан