Сухари с чесън и пармезан

Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
ЧЕСЪН СУПЕР КОНЦЕНТРАТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОЛИК 5000 ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН таблетки * 60
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ЧЕСНОВИ КАПКИ + ТИАМИН 100 мл
БИОВИТАЛИТИ АФРОДИЗИАК ЗА МЪЖЕ тинктура без алкохол 25 мл
НовБИЛКОВА АПТЕКА ТИБЕТСКИ КАПКИ С ПРОПОЛИС спрей 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Карамелени филийки с чили
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Кюфтета от хляб и коприва
Коментари към Сухари с чесън и пармезан