Сухари с чесън и пармезан

Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60
СУИС ЕНЕРДЖИ ЧЕРЕН ЧЕСЪН + ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА B капсули * 20
ГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
- Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2
Коментари към Сухари с чесън и пармезан