Сухари с чесън и пармезан

Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
ХЕРБА ФИКС ГОЛФИКС капсули * 60
ПРОМОБИОХЕРБА ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 10 мг * 150
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА + ЖЕЛЯЗО БЕЗАЛКОХОЛЕН ИЗВЛЕК 100 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Хлебен пудинг
- Сухарите вредят на здравето?
Коментари към Сухари с чесън и пармезан