Сухари с чесън и пармезан
Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
ЧЕСНОВО МАСЛО капсули * 120 GUOZHEN
БИОКЕЪР ЕРАДИЦИДИН ФОРТЕ таблетки * 90
САПУН СЪС ЗЕОЛИТ И ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН 60 г МИЛВА
НовИМУННА ФОРМУЛА капсули * 30 DR. GREEN
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ХОМОЦИС БЛОК капсули * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
Коментари към Сухари с чесън и пармезан