Принцеси с кашкавал
Необходими продукти:
хляб или франзела
200 гр кашкавал
връзка зелен лук
1/2 ч. ч. майонеза
3-4 скилидки чесън (счукан)
120 гр масло
2 с. л. сметана (по желание)
Начин на приготвяне:
Смесете в купа настъргания кашкавал, нарязания лук, прибавете сметаната и разбъркайте. В отделен съд смесете размекнатото масло с чесъна и бъркайте до еднородност. Добавете маслото и майонезата към кашкавалената маса.
Затоплете фурната, хляба нарежете надлъжно на филии и ги намажете с получената смес. Печете 3-5 минути, докато се образува златиста коричка. Изчакайте принцеските 5 минутки да изстинат и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ЧЕСЪН СУПЕР КОНЦЕНТРАТ + РЕЙШИ капсули * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАТИСЪН ЧЕСЪН капсули 1000 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
Коментари към Принцеси с кашкавал