Картофени тостери с кашкавал

Необходими продукти:
3 картофа
1 яйце
50 грама кашкавал
1 скилидка чесън
1 стрък мащерка
2 филии бял хляб (или галета)
черен пипер
сол
олио или зехтин
пресен магданоз по желание
Начин на приготвяне:
Сварете картофите, охладете и обелете. Кашкавала нарежете на парчета. Махнете кората от филиите хляб, а вътрешността смелете с помощта на кухненски робот. Разбъркайте яйцето със сол и черен пипер, нарежете картофите на парчета с дебелина 0,5 - 1 см (в зависимост от размера на зеленчука). Сложете кашкавал върху едно парче и покрийте отново с картоф. Оваляйте в яйцето с подправките, след това в галетата от хляба (може и по два пъти) и изпържете в зехтин, в който сте сложили чесъна и мащерката, докато се образува златиста коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ЦЕКОТЕК ТОСТЕР STEEL & TOAST 2S 03035
ЦЕКОТЕК ТОСТЕР TOAST & TASTE 2S 03027
ТОСТЕР ETA STORIO RED
Безплатна доставка за България!ТОСТЕР ETA STORIO BLACK
БОШ ТОСТЕР модел TAT2M121
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Пюре от тиквички и картофи с лук и сметана
- Намалете високата температура със суров картоф
- Брамбораки - чешки картофени палачинки
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сладък картоф
Коментари към Картофени тостери с кашкавал