Топли сандвичи с шунка и кашкавал в панировка
Необходими продукти:
10 филии хляб
10 парчета кашкавал
5 парчета шунка
5 супени лъжици галета
50 милилитра прясно мляко
2 яйца
3 - 4 супени лъжици зехтин
щипка черен пипер
Начин на приготвяне:
Върху 5 от филиите сложете по парче кашкавал, след това парче шунка и отново кашкавал.
Завършете подредбата с втора филия хляб и притиснете леко сандвичите.
Направете сместа за панировката, разбивайки яйцата с прясното мляко, сложете малко черен пипер.
Галетата изсипете в чиния.
Нагорещете зехтина в тиган. Потопете всеки сандвич в млечно-яйчната смес, след това оваляйте в галета и изпържете от двете страни в нагорещената мазнина до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
Коментари към Топли сандвичи с шунка и кашкавал в панировка