Топли сандвичи с шунка и кашкавал в панировка
Необходими продукти:
10 филии хляб
10 парчета кашкавал
5 парчета шунка
5 супени лъжици галета
50 милилитра прясно мляко
2 яйца
3 - 4 супени лъжици зехтин
щипка черен пипер

Начин на приготвяне:
Върху 5 от филиите сложете по парче кашкавал, след това парче шунка и отново кашкавал.

Завършете подредбата с втора филия хляб и притиснете леко сандвичите.
Направете сместа за панировката, разбивайки яйцата с прясното мляко, сложете малко черен пипер.
Галетата изсипете в чиния.
Нагорещете зехтина в тиган. Потопете всеки сандвич в млечно-яйчната смес, след това оваляйте в галета и изпържете от двете страни в нагорещената мазнина до златисто.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Двуседмична диета с хляб
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Топли сандвичи с шунка и кашкавал в панировка