Топли сандвичи със сирена и картофен чипс
Необходими продукти:
2 филии бял хляб
1 люта чушка (ако предпочитате, използвайте нелюта)
40 грама настърган кашкавал
2 супени лъжици масло (едната е за пържене)
4 парченца картофен чипс
1 супена лъжица с връх крема сирене
Начин на приготвяне:
Разрежете чушката и я почистете от семената. Изпечете я в сух тиган за около 8 минути, докато омекне.
Настържете кашкавала.
Чипса счукайте.
Намажете едната филия с масло.
Поръсете с половината от кашкавала.
Отгоре сложете парченца от изпечената чушка.
Поръсете с натрошения чипс.
Следва останалия кашкавал.
С крема сиренето намажете другата филия хляб.
Покрийте с нея първата филия.
Разтопете останалото масло и в него изпържете до златисто сандвича от двете страни, докато кашкавалът се разтопи (около 2 - 3 минути от всяка страна).
Внимателно извадете сандвича от тигана и го сложете в чиния, обръщайки го обратно, за да може маслото да попие в хляба.
Поднесете с парченца чипс.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ЗОЯ БИО КОКОСОВ ЧИПС 60 гр.
ЗОЯ БИО КАКАОВА ПАСТА ЧИПС 150 г
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Тутманик
- Рецепти за сирене пане
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
Коментари към Топли сандвичи със сирена и картофен чипс