Шунка и кашкавал в хрупкава панировка

Необходими продукти:
200 грама кашкавал
100 грама шунка
2 яйца
брашно за панировката
може и галета
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала и шунката на тънки парчета. Върху парче кашкавал сложете шунка, след това отново кашкавал, шунка, кашкавал. Оваляйте в брашно, потопете в разбитите яйца, още веднъж повторете: брашно, яйца. Изпържете в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кръгчета от спагети на фурна
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Паниран свински език
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
- Панирана кладница в масло
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Панирани зелени домати
Коментари към Шунка и кашкавал в хрупкава панировка