Шунка и кашкавал в хрупкава панировка

Необходими продукти:
200 грама кашкавал
100 грама шунка
2 яйца
брашно за панировката
може и галета
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала и шунката на тънки парчета. Върху парче кашкавал сложете шунка, след това отново кашкавал, шунка, кашкавал. Оваляйте в брашно, потопете в разбитите яйца, още веднъж повторете: брашно, яйца. Изпържете в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Мариновано овче сирене с босилек
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
- Панирана кладница в масло
- Баница с майонеза, шунка и кашкавал
- Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
Коментари към Шунка и кашкавал в хрупкава панировка