Шунка и кашкавал в хрупкава панировка
Необходими продукти:
200 грама кашкавал
100 грама шунка
2 яйца
брашно за панировката
може и галета
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала и шунката на тънки парчета. Върху парче кашкавал сложете шунка, след това отново кашкавал, шунка, кашкавал. Оваляйте в брашно, потопете в разбитите яйца, още веднъж повторете: брашно, яйца. Изпържете в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Печено тофу с чесън и сусам
- Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
Коментари към Шунка и кашкавал в хрупкава панировка