Рулца от шунка с гъби и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама шунка
250 грама гъби (пресни или консервирани)
1 глава лук
50 грама масло
1-2 супени лъжици майонеза
50 грама кашкавал
щипка сол
щипка черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и в него изпържете лука, обелен и нарязан на малки кубчета, до прозрачност.
През това време измийте, подсушете и нарежете на тънки парчета гъбите. Прибавете ти към лука и нека се приготвят заедно на средна температура до готовност. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Шунката нарежете на тънки парчета, достатъчно големи за навиване на рула от тях.
Когато гъбите се охладят, прибавете към тях настъргания кашкавал и малко майонеза. Готовата плънка сложете в единия край на всяко парче шунка и навийте старателно рула, които може да закрепите с клечки за зъби и да завържете с пера зелен лук.
Предястието е много вкусно, поднесено със сметанов или чеснов сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Червенееща сърнела
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Отровна сливовка
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Седефена гъба, Снежанка
- Сива мухоморка, Сурогризка
- Царска печурка
- Лъжлива пънчушка, Отровна пънчушка, Горчива пънчушка
- Обикновена челядинка, Джунджулка, Гвоздейка, Кокошинка
Коментари към Рулца от шунка с гъби и кашкавал