Рулца от шунка с гъби и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама шунка
250 грама гъби (пресни или консервирани)
1 глава лук
50 грама масло
1-2 супени лъжици майонеза
50 грама кашкавал
щипка сол
щипка черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и в него изпържете лука, обелен и нарязан на малки кубчета, до прозрачност.
През това време измийте, подсушете и нарежете на тънки парчета гъбите. Прибавете ти към лука и нека се приготвят заедно на средна температура до готовност. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Шунката нарежете на тънки парчета, достатъчно големи за навиване на рула от тях.
Когато гъбите се охладят, прибавете към тях настъргания кашкавал и малко майонеза. Готовата плънка сложете в единия край на всяко парче шунка и навийте старателно рула, които може да закрепите с клечки за зъби и да завържете с пера зелен лук.
Предястието е много вкусно, поднесено със сметанов или чеснов сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ОРГАНИЧЕН ВИТАМИН D капсули 400 IU * 60 VIRIDIAN
КОРЕАВИТА ЛЪВСКА ГРИВА капсули 330 мг. * 90
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120 SW1716
ПРОМОМИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Херициум, Игловиден корал, Лъвска грива
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Цветни рулца от тортила питки
- Лъжлива пънчушка, Отровна пънчушка, Горчива пънчушка
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Рулца от шунка с гъби и кашкавал