Рулца от шунка с гъби и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама шунка
250 грама гъби (пресни или консервирани)
1 глава лук
50 грама масло
1-2 супени лъжици майонеза
50 грама кашкавал
щипка сол
щипка черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и в него изпържете лука, обелен и нарязан на малки кубчета, до прозрачност.
През това време измийте, подсушете и нарежете на тънки парчета гъбите. Прибавете ти към лука и нека се приготвят заедно на средна температура до готовност. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Шунката нарежете на тънки парчета, достатъчно големи за навиване на рула от тях.
Когато гъбите се охладят, прибавете към тях настъргания кашкавал и малко майонеза. Готовата плънка сложете в единия край на всяко парче шунка и навийте старателно рула, които може да закрепите с клечки за зъби и да завържете с пера зелен лук.
Предястието е много вкусно, поднесено със сметанов или чеснов сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Обикновена смръчкула
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Цветни рулца от тортила питки
- Псилоцибин
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Херициум, Игловиден корал, Лъвска грива
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Рулца от шунка с гъби и кашкавал