Рулца от хляб с шунка и кашкавал
Необходими продукти:
- 6 филийки хляб за сандвичи /пресен/
- 100 грама кашкавал, нарязан на тънки ивици
- 50 грама шунка, нарязана на тънки ивици
- 1 супена лъжица масло
- 1 голямо яйце
- 2 супени лъжици прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Изрежете кората на хляба и внимателно разточете всяка филийка с помощта на точилка.
- Разпределете шунката върху единия край на хляба и отгоре поставете кашкавала.
- Навийте рулата, като започнете от края с шунката и кашкавала.
- Леко разбийте яйцето в голяма плитка чиния и добавете прясното мляко и солта.
- Загрейте маслото в голям тиган на средно силен огън.
- Потопете всяко от рулцата в яйчената смес, оваляйте го, за да се покрие добре и прехвърлете в тигана.
- Запържете за около 1 минута от всяка страна до златисто кафяв цвят, като ги обръщате на 90 градуса /тоест общо 4 пъти/.
- Поднесете рулцата топли.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Домашен кашкавал с извара и масло
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
Коментари към Рулца от хляб с шунка и кашкавал