Рулца от хляб с шунка и кашкавал

Необходими продукти:
- 6 филийки хляб за сандвичи /пресен/
- 100 грама кашкавал, нарязан на тънки ивици
- 50 грама шунка, нарязана на тънки ивици
- 1 супена лъжица масло
- 1 голямо яйце
- 2 супени лъжици прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Изрежете кората на хляба и внимателно разточете всяка филийка с помощта на точилка.
- Разпределете шунката върху единия край на хляба и отгоре поставете кашкавала.
- Навийте рулата, като започнете от края с шунката и кашкавала.
- Леко разбийте яйцето в голяма плитка чиния и добавете прясното мляко и солта.
- Загрейте маслото в голям тиган на средно силен огън.
- Потопете всяко от рулцата в яйчената смес, оваляйте го, за да се покрие добре и прехвърлете в тигана.
- Запържете за около 1 минута от всяка страна до златисто кафяв цвят, като ги обръщате на 90 градуса /тоест общо 4 пъти/.
- Поднесете рулцата топли.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
- Баница с майонеза, шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
- Пълнозърнести сандвичи с фъстъчено масло, банани и мед
Коментари към Рулца от хляб с шунка и кашкавал