Шунка в кашкавал

Необходими продукти:
300 грама шунка
400 грама кашкавал
20 грама желатин
50 милилитра вода
150 грама магданоз
Начин на приготвяне:
Залейте желатина с преварената охладена вода и изчакайте да набъбне. След това разтворете на водна баня и добавете нарязания магданоз.
Настържете кашкавала на ситно, смесете ги с желатина и разбъркайте. Изсипете комбинацията върху пергамент и отгоре сложете парчето шунка. Притиснете плътно краищата, увийте в хартията и приберете в хладилника за 2 часа.
Когато извадите, нарежете на парчета и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Мариновано овче сирене с босилек
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Питка от кашкавал с яйца и сметана (на тиган)
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Шунка в кашкавал