Панирани зелени домати

Необходими продукти:
2 зелени домата
1/2 чаена чаша пшенично брашно
1/4 чаена чаша царевично брашно
1 леко разбито яйце
сол и подправки на вкус
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете доматите на кръгчета с дебелина около 7 мм, овкусете ги със сол и други подправки по избор. Смесете двата вида брашно и оваляйте всяко парче. След това потопете в разбитото яйце и отново в брашното.
Изпържете в нагорещено олио до образуването на златистокафяв цвят (около 1 - 2 минути от всяка страна).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИТАЛ РЕЛАКС капсули * 60
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРОМОНАТУРА ТЕРАПИ МЕГА МУЛТИВИТАМИНИ разтвор 500 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Солени кошнички с маскарпоне и запечени домати
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Консумирайте домати поради 4 причини
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Създадоха лекарство от домати, побеждаващо редица болести
- Салата с чери домати, маслини и кедрови ядки
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
Коментари към Панирани зелени домати