Панирани зелени домати
Необходими продукти:
2 зелени домата
1/2 чаена чаша пшенично брашно
1/4 чаена чаша царевично брашно
1 леко разбито яйце
сол и подправки на вкус
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете доматите на кръгчета с дебелина около 7 мм, овкусете ги със сол и други подправки по избор. Смесете двата вида брашно и оваляйте всяко парче. След това потопете в разбитото яйце и отново в брашното.
Изпържете в нагорещено олио до образуването на златистокафяв цвят (около 1 - 2 минути от всяка страна).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ЛИКОПЕН капсули 10 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СЕВОА МАСЛО ОТ ДОМАТ 50 мл
НАТУРА ТЕРАПИ ПРОСТАТОЛ КОМПЛЕКС капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Домат
- Как да постигнем високи добиви на домати в оранжерия
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- 5 малки тайни за отглеждане на вкусни домати
Коментари към Панирани зелени домати