Панирани зелени домати
Необходими продукти:
2 зелени домата
1/2 чаена чаша пшенично брашно
1/4 чаена чаша царевично брашно
1 леко разбито яйце
сол и подправки на вкус
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете доматите на кръгчета с дебелина около 7 мм, овкусете ги със сол и други подправки по избор. Смесете двата вида брашно и оваляйте всяко парче. След това потопете в разбитото яйце и отново в брашното.
Изпържете в нагорещено олио до образуването на златистокафяв цвят (около 1 - 2 минути от всяка страна).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ С ПРОБИОТИЦИ 2% 30 мл
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
НАТУРА ТЕРАПИ ПРОСТАТОЛ КОМПЛЕКС капсули * 30
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ЕСТРОСЕНС капсули 343 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Домат
- Пилешко филе Капрезе
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Панирани зелени домати