Хрупкави домати в чеснова панировка

Необходими продукти:
1 килограм твърди домати
няколко супени лъжици брашно
10-12 скилидки чесън
2-3 супени лъжици прясно мляко
сол и смлян черен пипер на вкус
1 връзка магданоз
1 яйце
олио
Начин на приготвяне:
Измийте доматите и ги нарежете на кръгчета с дебелина около сантиметър. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Разбийте яйцето в подходящ съд, налейте млякото, прибавете счукания чесън, нарязания на ситно магданоз, сол и черен пипер на вкус. Сместа трябва да се получи гъста, наподобяваща тесто за палачинки.
Оваляйте всяко парче домат в брашно, след което потопете в подготвената смес и изпържете от двете страни в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Хрупкави домати в чеснова панировка