Хрупкави домати в чеснова панировка
Необходими продукти:
1 килограм твърди домати
няколко супени лъжици брашно
10-12 скилидки чесън
2-3 супени лъжици прясно мляко
сол и смлян черен пипер на вкус
1 връзка магданоз
1 яйце
олио
Начин на приготвяне:
Измийте доматите и ги нарежете на кръгчета с дебелина около сантиметър. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Разбийте яйцето в подходящ съд, налейте млякото, прибавете счукания чесън, нарязания на ситно магданоз, сол и черен пипер на вкус. Сместа трябва да се получи гъста, наподобяваща тесто за палачинки.
Оваляйте всяко парче домат в брашно, след което потопете в подготвената смес и изпържете от двете страни в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕВЕРТА таблетки * 30 НЕОФАРМ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, ДОМАТИ И КАПИЯ С МАСЛО 190 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домат
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Пилешко филе Капрезе
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Хрупкави домати в чеснова панировка