Хрупкави домати в чеснова панировка

Необходими продукти:
1 килограм твърди домати
няколко супени лъжици брашно
10-12 скилидки чесън
2-3 супени лъжици прясно мляко
сол и смлян черен пипер на вкус
1 връзка магданоз
1 яйце
олио
Начин на приготвяне:
Измийте доматите и ги нарежете на кръгчета с дебелина около сантиметър. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Разбийте яйцето в подходящ съд, налейте млякото, прибавете счукания чесън, нарязания на ситно магданоз, сол и черен пипер на вкус. Сместа трябва да се получи гъста, наподобяваща тесто за палачинки.
Оваляйте всяко парче домат в брашно, след което потопете в подготвената смес и изпържете от двете страни в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ЛИКОПЕН капсули 500 мг * 60 TNT 21
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
Коментари към Хрупкави домати в чеснова панировка