Панирана тиква

Необходими продукти:
тиква
1 яйце
брашно
галета
сметана за аранжиране
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте тиквата, подсушете я и отстранете кората. Нарежете на парчета, посолете ги и оставете, докато не се отдели водата.
Може да изпържите по 3 начина:
- да оваляте тиквата в брашно, след това в яйце и да изпържите;
- първо да оваляте в яйцето и след това в брашното;
- да потопите първо в яйцето после в галета и да изпържите от двете страни.
Времето на пържене е по около 1 минута от всяка страна. Задължително подредете тиквата върху книжна салфетка, която да поеме излишната мазнина.
Поднесете със сметана! Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
ОРГАНИК ШОП ОБНОВЯВАЩ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ ТИКВА И МЕД 75 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл
ВИТАМИНИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ТЕН желирани таблетки * 60 IVYBEARS
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
- Панирани хапки моцарела
- Пастет от тиква
- Бананово смути с тиквени семена и овесени ядки
- Зеленчуков пудинг с прясно мляко
Коментари към Панирана тиква