Панирана тиква
Необходими продукти:
тиква
1 яйце
брашно
галета
сметана за аранжиране
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте тиквата, подсушете я и отстранете кората. Нарежете на парчета, посолете ги и оставете, докато не се отдели водата.
Може да изпържите по 3 начина:
- да оваляте тиквата в брашно, след това в яйце и да изпържите;
- първо да оваляте в яйцето и след това в брашното;
- да потопите първо в яйцето после в галета и да изпържите от двете страни.
Времето на пържене е по около 1 минута от всяка страна. Задължително подредете тиквата върху книжна салфетка, която да поеме излишната мазнина.
Поднесете със сметана! Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА ПРОСТАТА капсули * 100
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИН таблетки * 120 ТОШКОВ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И МОРКОВИ 190 г
БИЛКОВА АПТЕКА БИЛКОВ ЧАЙ ПРОСТАТИТ ФИЛТЪР * 20
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Панирана кладница в масло
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
Коментари към Панирана тиква