Панирана тиква
Необходими продукти:
тиква
1 яйце
брашно
галета
сметана за аранжиране
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте тиквата, подсушете я и отстранете кората. Нарежете на парчета, посолете ги и оставете, докато не се отдели водата.
Може да изпържите по 3 начина:
- да оваляте тиквата в брашно, след това в яйце и да изпържите;
- първо да оваляте в яйцето и след това в брашното;
- да потопите първо в яйцето после в галета и да изпържите от двете страни.
Времето на пържене е по около 1 минута от всяка страна. Задължително подредете тиквата върху книжна салфетка, която да поеме излишната мазнина.
Поднесете със сметана! Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ТИКВА С МЛЯКО 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ЗА УРИНАРЕН ТРАКТ капсули * 30
ТЕЧЕН САПУН-ПЯНА ЗА РЪЦЕ ПАПИЛИОН ТИКВА 500 мл
ПРОСТАГАРД капсули * 50 НАТУРФАРМА
ЗОЯ МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
Коментари към Панирана тиква