Панирана тиква

Необходими продукти:
тиква
1 яйце
брашно
галета
сметана за аранжиране
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте тиквата, подсушете я и отстранете кората. Нарежете на парчета, посолете ги и оставете, докато не се отдели водата.
Може да изпържите по 3 начина:
- да оваляте тиквата в брашно, след това в яйце и да изпържите;
- първо да оваляте в яйцето и след това в брашното;
- да потопите първо в яйцето после в галета и да изпържите от двете страни.
Времето на пържене е по около 1 минута от всяка страна. Задължително подредете тиквата върху книжна салфетка, която да поеме излишната мазнина.
Поднесете със сметана! Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД ПРИ МАЗНА КОСА 250 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Диета с тиква за 12 дни
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Панирани зелени домати
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Тиквен сладкиш с грис и ябълки
Коментари към Панирана тиква