Панирани кашкавалени хапки в бекон
Необходими продукти:
300 грама кашкавал
няколко парчета бекон (може гърди, нарязани на ивици)
1 яйце
галета
брашно
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на кубчета с размер около 2 х 2 сантиметра, увийте всяко от тях с ивица бекон и закрепете с помощта на клечка за зъби. След това оваляйте в брашно, потопете в разбитото яйце, идва ред на галетата.
Изпържете хапките във фритюрник или в дълбок съд с повече мазнина за около 4 - 5 минути (докато се зачервят). Извадете предястието върху салфетка, за да се отцеди излишната мазнина и поднесете топли.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Панирани топченца катък
Коментари към Панирани кашкавалени хапки в бекон