Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
Необходими продукти:
- 400 грама пилешко филе
- 300 грама крема сирене
- 200 грама бекон
- подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете гърдите на тънки пластове, начукайте ги внимателно, поръсете с черен пипер и сол. От едната страна намажете с крема сиренето и навийте рула, като плънката остане във вътрешността им.
Увийте всяко в ивица бекон и подредете в тава. Поръсете с подходящи любими подправки и изпечете на 180 градуса за около 50 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко филе Капрезе
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
Коментари към Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон