Панирани кашкавалени хапки на фурна

Необходими продукти:
200 грама твърд вид кашкавал
150 грама швейцарско сирене тип Грюер
2 яйца
5 супени лъжици брашно
1 чаена чаша галета
Начин на приготвяне:
Настържете сирената и към тях прибавете разбитите яйца и брашното. Ако сместа се получи прекалено течна, използвайте още малко брашно.
От нея оформете малки топчета, които оваляйте обилно в галета. Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в предварително загрята до 200 градуса фурна до златисто.
Готовите кашкавалени хапки поднесете с любимия си сос.
Добър апетит!
Снимка: legkogotovit.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Желирали хапки с водка и шардоне
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
- Панирани хапки моцарела
- Пилешки терин със зеленчуци
- Зеленчуков пудинг с прясно мляко
- Мариновани пилешки хапки
- Хрупкави пилешки пръчици с бадеми
Коментари към Панирани кашкавалени хапки на фурна