Панирани кашкавалени хапки на фурна
Необходими продукти:
200 грама твърд вид кашкавал
150 грама швейцарско сирене тип Грюер
2 яйца
5 супени лъжици брашно
1 чаена чаша галета
Начин на приготвяне:
Настържете сирената и към тях прибавете разбитите яйца и брашното. Ако сместа се получи прекалено течна, използвайте още малко брашно.
От нея оформете малки топчета, които оваляйте обилно в галета. Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в предварително загрята до 200 градуса фурна до златисто.
Готовите кашкавалени хапки поднесете с любимия си сос.
Добър апетит!
Снимка: legkogotovit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Панирани кашкавалени хапки на фурна