Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки

Необходими продукти:
400 грама твърд кашкавал
16 маслини, напълнени с бадеми
2 скилидки чесън
смлян черен пипер на вкус
2 чаени лъжици майонеза
1 супена лъжица нарязан копър
1 супена лъжица нарязан естрагон
1/2 супена лъжица нарязан кориандър
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно, чесъна намачкайте и смесете двата продукта. Добавете майонезата, черен пипер на вкус и разбъркайте до получаването на еднородна смес.
Разделете я на 16 части и оформете като топчета. Във всяко от тях сложете по една маслина, която предварително сте почистили от костилката, а на нейно място сте сложили цял бадем.
Смесете нарязаните зелени подправки и в тях оваляйте кашкавалените хапки.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАСКА СОЛ ФИНА 250 г ЗЕМЕЛА
СОЛНИЦА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 200 г
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА КУРКУМА прах 35 г
ЗОЯ СОДА БИКАРБОНАТ БЕЗ АЛУМИНИЙ 200 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Киселица, Дива ябълка
- Костилките от маслини прочистват червата
- Парти хапки от палачинки със сьомга, крема сирене и маслини
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Желирали хапки с водка и шардоне
- Къри, Дърво къри
- Свеж микс от подправки за овкусяване на пуешко
Коментари към Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки