Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки

Необходими продукти:
400 грама твърд кашкавал
16 маслини, напълнени с бадеми
2 скилидки чесън
смлян черен пипер на вкус
2 чаени лъжици майонеза
1 супена лъжица нарязан копър
1 супена лъжица нарязан естрагон
1/2 супена лъжица нарязан кориандър
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно, чесъна намачкайте и смесете двата продукта. Добавете майонезата, черен пипер на вкус и разбъркайте до получаването на еднородна смес.
Разделете я на 16 части и оформете като топчета. Във всяко от тях сложете по една маслина, която предварително сте почистили от костилката, а на нейно място сте сложили цял бадем.
Смесете нарязаните зелени подправки и в тях оваляйте кашкавалените хапки.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
КОПРИВА НА ПРАХ 150 г ЗДРАВНИЦА
СИТНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ В ПАКЕТ 1 кг
КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА СИТНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Калоферче
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Маслина (европейска)
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки