Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки
Необходими продукти:
400 грама твърд кашкавал
16 маслини, напълнени с бадеми
2 скилидки чесън
смлян черен пипер на вкус
2 чаени лъжици майонеза
1 супена лъжица нарязан копър
1 супена лъжица нарязан естрагон
1/2 супена лъжица нарязан кориандър
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно, чесъна намачкайте и смесете двата продукта. Добавете майонезата, черен пипер на вкус и разбъркайте до получаването на еднородна смес.
Разделете я на 16 части и оформете като топчета. Във всяко от тях сложете по една маслина, която предварително сте почистили от костилката, а на нейно място сте сложили цял бадем.
Смесете нарязаните зелени подправки и в тях оваляйте кашкавалените хапки.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
КЕЛТСКА ФИНА МОРСКА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
БИОХЕРБА ЕДРА ХИМАЛАЙСКА СОЛ 250 г
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Калоферче
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тостери от лаваш с кашкавал
Коментари към Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки