Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки

Необходими продукти:
400 грама твърд кашкавал
16 маслини, напълнени с бадеми
2 скилидки чесън
смлян черен пипер на вкус
2 чаени лъжици майонеза
1 супена лъжица нарязан копър
1 супена лъжица нарязан естрагон
1/2 супена лъжица нарязан кориандър
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно, чесъна намачкайте и смесете двата продукта. Добавете майонезата, черен пипер на вкус и разбъркайте до получаването на еднородна смес.
Разделете я на 16 части и оформете като топчета. Във всяко от тях сложете по една маслина, която предварително сте почистили от костилката, а на нейно място сте сложили цял бадем.
Смесете нарязаните зелени подправки и в тях оваляйте кашкавалените хапки.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
ЛЕЧЕБНИТЕ ПОДПРАВКИ - Д-Р БХАРАТ Б. АГАРВАЛ И ДЕБОРА ЙОСТ - ИЗТОК - ЗАПАД
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ МЕНТА 10 г
КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
НАТУРАЛЕН БАЛСАМОВ ОЦЕТ 500 мл ЗЕМЕЛА
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Калоферче
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Чубрица - балканска
- Киселица, Дива ябълка
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Кашкавалени хапки с маслини и зелени подправки