Панирани оризови хапки с кашкавал
Необходими продукти:
200 грама сварен ориз
150 милилитра готварска сметана или прясно мляко
100 грама кашкавал
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Затоплете сметаната/млякото, настържете кашкавала и смесете двата продукта. Кашкавалът трябва да се разтопи. След това прибавете ориза и разбъркайте.
От получената смес оформете рула, които увийте в найлоново фолио и оставете, докато сместа се охлади и нарежете на парчета. А може просто да оформите топчета от ориза.
Оваляйте всяка хапка първо в брашно, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галета.
Изпържете до златисто в нагорещено олио и предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
ЯНГ МАСКА ЗА ОБЕМ С АЛОЕ ВЕРА И ОРИЗ 150 мл.
БИОТЕЧ ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 500 г
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА КОСА С АЛОЕ ВЕРА ЗА ОБЕМ 200 мл
ОМНИ БИОТИК 6 прах 60 г
НИВЕА СУХ ШАМПОАН 3 В 1 СРЕДЕН ТОН 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на ориза басмати
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Печено тофу с чесън и сусам
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
Коментари към Панирани оризови хапки с кашкавал