Панирани оризови хапки с кашкавал

Необходими продукти:
200 грама сварен ориз
150 милилитра готварска сметана или прясно мляко
100 грама кашкавал
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Затоплете сметаната/млякото, настържете кашкавала и смесете двата продукта. Кашкавалът трябва да се разтопи. След това прибавете ориза и разбъркайте.
От получената смес оформете рула, които увийте в найлоново фолио и оставете, докато сместа се охлади и нарежете на парчета. А може просто да оформите топчета от ориза.
Оваляйте всяка хапка първо в брашно, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галета.
Изпържете до златисто в нагорещено олио и предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН 700 г SANCT BERNHARD
КОРДИЦЕПС капсули 1000 мг * 210 DOUBLE WOOD
АМИКС ГАМА ОРИЗАНОЛ капсули * 120
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ЛИСТ МАСКА 20 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Ориз
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Панирани оризови хапки с кашкавал