Панирани оризови хапки с кашкавал
Необходими продукти:
200 грама сварен ориз
150 милилитра готварска сметана или прясно мляко
100 грама кашкавал
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Затоплете сметаната/млякото, настържете кашкавала и смесете двата продукта. Кашкавалът трябва да се разтопи. След това прибавете ориза и разбъркайте.
От получената смес оформете рула, които увийте в найлоново фолио и оставете, докато сместа се охлади и нарежете на парчета. А може просто да оформите топчета от ориза.
Оваляйте всяка хапка първо в брашно, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галета.
Изпържете до златисто в нагорещено олио и предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ЛАКТАНА БИО БЕЗМЛЕЧНА КАША С ОРИЗ И БАНАН от 4 месец 175 г
МАТИСЪН МАГНЕЗИЙ (ЦИТРАТ, МАЛАТ) капсули * 120 MT2327
ХАЯ ЛАБС КОЕНЗИМ Q10 60 мг + ЧЕРВЕН ОРИЗ 600 мг капсули * 60
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И КАРТОФИ С ОРИЗ И МЛЯКО 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Оризови спагети
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Панирани оризови хапки с кашкавал