Панирани оризови хапки с кашкавал
Необходими продукти:
200 грама сварен ориз
150 милилитра готварска сметана или прясно мляко
100 грама кашкавал
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Затоплете сметаната/млякото, настържете кашкавала и смесете двата продукта. Кашкавалът трябва да се разтопи. След това прибавете ориза и разбъркайте.
От получената смес оформете рула, които увийте в найлоново фолио и оставете, докато сместа се охлади и нарежете на парчета. А може просто да оформите топчета от ориза.
Оваляйте всяка хапка първо в брашно, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галета.
Изпържете до златисто в нагорещено олио и предястието е готово.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
СКИНЦИКЛОПЕДИЯ БИОТИКС БАРИЕР БУУСТ МЛЕЧЕН ТОНИК 200 мл
НовКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Панирани зелени домати
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Седемдневна оризова диета
- Ориз
Коментари към Панирани оризови хапки с кашкавал