Панирани оризови хапки с кашкавал

Необходими продукти:
200 грама сварен ориз
150 милилитра готварска сметана или прясно мляко
100 грама кашкавал
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Затоплете сметаната/млякото, настържете кашкавала и смесете двата продукта. Кашкавалът трябва да се разтопи. След това прибавете ориза и разбъркайте.
От получената смес оформете рула, които увийте в найлоново фолио и оставете, докато сместа се охлади и нарежете на парчета. А може просто да оформите топчета от ориза.
Оваляйте всяка хапка първо в брашно, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галета.
Изпържете до златисто в нагорещено олио и предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 200 мл
ЛЮКСЕОЛ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 200 мл
НовКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Панирани оризови хапки с кашкавал