Панирани оризови хапки с кашкавал

Необходими продукти:
200 грама сварен ориз
150 милилитра готварска сметана или прясно мляко
100 грама кашкавал
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Затоплете сметаната/млякото, настържете кашкавала и смесете двата продукта. Кашкавалът трябва да се разтопи. След това прибавете ориза и разбъркайте.
От получената смес оформете рула, които увийте в найлоново фолио и оставете, докато сместа се охлади и нарежете на парчета. А може просто да оформите топчета от ориза.
Оваляйте всяка хапка първо в брашно, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галета.
Изпържете до златисто в нагорещено олио и предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г НЕОВКУСЕН
Нов ПРОМОХРИСТИНА ШАМПОАН С БРАЗИЛСКИ БИЛКИ 400 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
Коментари към Панирани оризови хапки с кашкавал