Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън

Необходими продукти:
200 грама кашкавал
4 яйца
3-4 скилидки чесън
200 грама рулца от раци
100 грама майонеза
листа зелена салата за поднасяне
Необходими продукти:
Сварете яйцата твърдо, нека се охладят, обелете ги и настържете с помощта на ситно ренде. Към тях прибавете настъргания кашкавал, намачканите скилидки чесън и майонезата. Разбъркайте добре.
Рулцата от раци също настържете ситно.
От получената смес оформете хапки, които оваляйте в стърготините от рулцата и подредете в чиния върху листа зелена салата.
Предястието е готово. Може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Кашкавален сос Бешамел
- Краб (вид рак)
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
Коментари към Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън