Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
Необходими продукти:
1 опаковка рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Първо размразете рулцата от раци, след това направете панировката.
В подходящ съд смесете ситно настъргания кашкавал и яйцата, прибавете малко майонеза и счукан чесън на вкус.
Потопете рулцата в получената смес и ги изпържете в нагорещено олио от всички страни.
Поднесете ги студени.
Добър апетит!
Снимка: vkusnodoma.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Картофи на фурна с горчица, сметана и кашкавал
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Краб (вид рак)
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
Коментари към Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън