Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън

Необходими продукти:
1 опаковка рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Първо размразете рулцата от раци, след това направете панировката.
В подходящ съд смесете ситно настъргания кашкавал и яйцата, прибавете малко майонеза и счукан чесън на вкус.
Потопете рулцата в получената смес и ги изпържете в нагорещено олио от всички страни.
Поднесете ги студени.
Добър апетит!
Снимка: vkusnodoma.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Кашкавален сос Бешамел
- Краб (вид рак)
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Вити банички със спанак, сирене и кашкавал
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
Коментари към Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън