Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън

Необходими продукти:
1 опаковка рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Първо размразете рулцата от раци, след това направете панировката.
В подходящ съд смесете ситно настъргания кашкавал и яйцата, прибавете малко майонеза и счукан чесън на вкус.
Потопете рулцата в получената смес и ги изпържете в нагорещено олио от всички страни.
Поднесете ги студени.
Добър апетит!
Снимка: vkusnodoma.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Панирани хапки моцарела
- Пилешки терин със зеленчуци
- Домашни кюфтета от рулца от раци
- Хрупкави пилешки пръчици с бадеми
- Панирани печени равиоли
- Хрупкаво сирене Халуми
- Панирани пилешки хапки с подправки
Коментари към Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън