Пържени кашкавалени хапки с магданоз

Необходими продукти:
4 яйчени белтъка
200 грама кашкавал
1 супена лъжица брашно
олио за пържене
пресен магданоз на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците, смесете ги с настъргания кашкавал. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус и разбъркайте старателно всичко. Оформете малки топчета, оваляйте ги в брашно и изпържете в нагорещено олио.
Щом увеличат обема си, извадете ги с помощта на решетъчна лъжица и подредете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Поднесете ги в затоплен поднос, поръсени с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Пържени кашкавалени хапки с магданоз