Пилешки хапки с кашкавал и орехи

Необходими продукти:
300 грама пилешки гърди
200 грама кашкавал или сирене по избор
шепа орехови ядки (може други)
чесън по желание
майонеза или друг сос по избор
копър или други зелени подправки
маслини за украса
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото в подсолена вода за 15-20 минути, след което нарежете на ситно. Кашкавала настържете с помощта на ситно ренде, зелените подправки накълцайте, а чесъна намачкайте.
Смесете в подходящ съд така подготвените продукти и добавете майонеза или друг сос по ваш избор.
Разбъркайте и от получената комбинация оформете малки топчета, които оваляйте в смлените ядки.
Украсете ядките с парченца маслини, зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: vkusnyblog.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе в млечен сос с лимон и каперси
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
Коментари към Пилешки хапки с кашкавал и орехи