Хрупкави пилешки хапки с чесън и сусам
Необходими продукти:
500 грама пилешко филе
1 чаена чаша галета
1/2 чаена чаша кисело мляко
3 супени лъжици сусамови семена
2 скилидки чесън
2 чаени лъжици смлян сладък червен пипер
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Начукайте филето с обратната страна на ножа и нарежете на парчета с дължина около 2-3 сантиметра.
В подходящ съд смесете галетата със сусамовите семена, прибавете двата вида смлян пипер, подсолете на вкус.
Обелете скилидките чесън, намачкайте ги и сложете в киселото мляко.
След това потопете всяко парче филе в млякото и оваляйте в сухата смес.
Изпържете в нагорещено олио до златисто.
Поднесете с любим сос.
Добър апетит!
Снимки: domashniy.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
БИОФИЧИНА ТОСКАНА РЕГЕНЕРИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ИЗБА НЕЙЧЪР БЯЛА ТАРА БОГИНЯТА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО МАСЛО ПРИ МУСКУЛНИ БОЛКИ 100 мл
ХЕРБАРАЙС ПАРАЗИКС капсули * 60
НовФИТОКОД LB СЕРУМ ЗА СИЯЙНА КОЖА 15 мл.
НУКС MERVEILLANCE LIFT КОРИГИРАЩ ОЛИО-СЕРУМ С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ 30 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
Коментари към Хрупкави пилешки хапки с чесън и сусам