Тостери с бекон и домати
Необходими продукти:
4 дебели филии хляб
6 - 8 парчета бекон (пушени гърди)
2 яйца
80 милилитра сметана или прясно мляко
2 супени лъжици настърган пармезан
1 супена лъжица нарязан на ситно магданоз
1 скилидка чесън, нарязана също на ситно (не е задължителна)
2 средни домата
50 грама масло
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте сух тиган на среден огън и в него изпечете бекона от двете страни (около 5 минути общо).
Разбийте яйцата с вилица и към тях прибавете сиренето, магданоза, чесъна, сметаната и подправките.
Загрейте друг тиган и в него разтопете 50 грама масло. Потопете филиите в яйчната смес и изпържете в мазнината от двете страни до образуването на златиста коричка. Поднесете с бекон и резени домати.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ КОМПЛЕКТ ТОСТЕР ЗА ХРАНЕНЕ 19344
ИСО ДЪРВЕН ТОСТЕР KRU22435
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ЦЕКОТЕК ТОСТЕР STEEL & TOAST 2S 03035
ЦЕКОТЕК ТОСТЕР TOAST & TASTE 2S 03027
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Рецепти за домашен хляб с кокосово брашно
- Хлебен пудинг
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Използвайте английска сол за подхранване на чушки, домати и краставици
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
Коментари към Тостери с бекон и домати