Пикантна царевица по мексикански
Необходими продукти:
4 кочана царевица
50 грама масло
1 - 2 червени чушки чили
50 грама пикантно сирене/кашкавал (може да използвате и пармезан)
2 лайма
Начин на приготвяне:
Сварете царевицата в подсолена вода до готовност. Чушките нарежете на ситно, сиренето настържете, а лайма нарежете на кръгчета.
Готовата царевица подсушете и запечете на грил или във фурната на функция грил, обръщайки я периодично, докато започне да потъмнява (около 10 минути). След това намажете всеки кочан с масло и поръсете от всички страни с чили и сирене. Поднесете с едра сол и резени лайм
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРЕВИЛ ГЕЛ С КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ 500 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С ЛЮТА ЧУШКА И ЧЕРЕН ПИПЕР 200 мл
БИО ВИТАЛ ЗАГРЯВАЩ КОНСКИ ГЕЛ 500 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Масло от авокадо
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Печен картофен чипс с коричка, пармезан и подправки
- Хлебен пудинг
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Топчета мамалига със сирене
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
Коментари към Пикантна царевица по мексикански