Картофена гарнитура с масло и чубрица

Необходими продукти:
дребни картофи
масло
чубрица
сол
точните количества определете според личните си вкусови предпочитания
Начин на приготвяне:
Сварете картофите (хубаво е да са дребни, ако не са - нарежете), отцедете ги от водата и изсипете в дълбок тиган, в който предварително сте сгорещили маслото. Задушете на много слаб огън в продължение на 10 минути. Накрая овкусете със сол, чубрица и други подправки, ако желаете (черен и/или червен пипер, например).
Гарнитурата е готова.
Рецептата ни е любезно предоставена от нашия читател Динко, който ви пожелава добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПАСТИЛИ * 21
ЧАЙ ЦЯР ПРИ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ филтър * 30
ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС 2 СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ТРАКТ И ПИКОЧНИ ПЪТИЩА капсули * 30
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 100 мл
ПРАНАРОМ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЗИМНА ЧУБРИЦА 5 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Чубрица - балканска
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Намалете високата температура със суров картоф
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
Коментари към Картофена гарнитура с масло и чубрица