Запечено сирене с чубрица
Необходими продукти:
300 грама сирене
150 грама масло
чубрица на вкус (може да замените с подправка по ваш избор)
Начин на приготвяне:
Разрежете сиренето на две еднакви по големина парчета.
Намажете обилно хартия за печене с масло.
Сложете едното парче сирене върху нея и поръсете с чубрица.
Увийте с хартията. Същото направете и с останалото сирене.
Сложете "пакетчетата" във фурна, загрята до 220 градуса.
След 45 - 50 минути извадете, сиренето ще се е запекло и ще е станало невероятно вкусно. Нарежете и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС НАСИПЕН 100 г MT1420
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25 MT1425
ЧАЙ ЦЯР ПРИ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ филтър * 30
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС 2 СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ТРАКТ И ПИКОЧНИ ПЪТИЩА капсули * 30
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Вина и сирена - кое с какво?
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Запечено сирене с чубрица