Запечено сирене с чубрица

Необходими продукти:
300 грама сирене
150 грама масло
чубрица на вкус (може да замените с подправка по ваш избор)
Начин на приготвяне:
Разрежете сиренето на две еднакви по големина парчета.
Намажете обилно хартия за печене с масло.
Сложете едното парче сирене върху нея и поръсете с чубрица.
Увийте с хартията. Същото направете и с останалото сирене.
Сложете "пакетчетата" във фурна, загрята до 220 градуса.
След 45 - 50 минути извадете, сиренето ще се е запекло и ще е станало невероятно вкусно. Нарежете и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПАСТИЛИ * 21
ЧАЙ ЦЯР ПРИ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ филтър * 30
ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС 2 СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ТРАКТ И ПИКОЧНИ ПЪТИЩА капсули * 30
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 100 мл
ПРАНАРОМ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЗИМНА ЧУБРИЦА 5 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Чубрица - балканска
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тутманик
- Рецепти за сирене пане
Коментари към Запечено сирене с чубрица