Запечено сирене с чубрица

Необходими продукти:
300 грама сирене
150 грама масло
чубрица на вкус (може да замените с подправка по ваш избор)
Начин на приготвяне:
Разрежете сиренето на две еднакви по големина парчета.
Намажете обилно хартия за печене с масло.
Сложете едното парче сирене върху нея и поръсете с чубрица.
Увийте с хартията. Същото направете и с останалото сирене.
Сложете "пакетчетата" във фурна, загрята до 220 градуса.
След 45 - 50 минути извадете, сиренето ще се е запекло и ще е станало невероятно вкусно. Нарежете и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
ЧАЙ ЦЯР ПРИ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ филтър * 30
ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС 2 СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ТРАКТ И ПИКОЧНИ ПЪТИЩА капсули * 30
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПАСТИЛИ * 21
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Чубрица - балканска
- Козето сирене – особено полезна храна
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Запечено сирене с чубрица