Печени круши с мед, канела и ванилия

Необходими продукти:
няколко круши (твърд сорт)
мед
захар
канела
ванилия
портокалов или кайсиев мармалад
малко сухо бяло вино
Количествата на продуктите определете според вкусовите си предпочитания, само медът и виното трябва да бъдат равни части.
Начин на приготвяне:
Смесете меда и виното (1:1). Почистете крушите от сърцевината със семената. Поръсете форма със захар и налейте малко от медения сос.
Подредете плодовете, поръсете със захар, канела и ванилия, а в средата на всяка половинка круша сложете по малко мармалад. Полейте с малко от соса и поставете десерта във фурната. Нека се пече в продължение на 20 - 30 минути при 170 градуса, като периодично поливате със сладката течност.
Усещате ли невероятния аромат на канела и ванилия :)
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА CHIFON BELLE 100 мл
ЕКВИЛИБРА ЕЖЕДНЕВНА РЕГУЛАЦИЯ таблетки * 30
ЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА EMPER 100 мл
ПРАЙВ ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА PURE KANZ 100 мл
МАКЕДА БОТАНИКС КОМПЛЕКТ ЗА АРОМАТЕРАПИЯ GOOD VIBES SET
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Млечно смути със замразени плодове
- Отслабване с мед и канела
- Кактус
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Карамелизирани круши със синьо сирене, канела и орехи
Коментари към Печени круши с мед, канела и ванилия