Омлет с царевица и сос болонезе
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 120 грама консервирана царевица
- 250 грама сос болонезе
- сол
- черен пипер
- 2 супени лъжици олио
- босилек за украса
Начин на приготвяне:
Смесете яйцата с царевицата, подправете и разбийте с вилица. Към тази комбинация прибавете соса болонезе, разбъркайте и изпечете омлет в нагорещен на среден огън намазнен тиган, докато долната част на омлета стегне. Тогава намалете температурата на котлона, затворете съда с капак и оставете ястието така до готовност.
Разрежете омлета на порции, които украсете с листенца пресен зелен босилек.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Мини омлети с киноа и спанак
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет със зеленчуци по испански
- Шоколадов омлет с банани
- Омлет с тиквички на фурна
- Фритата с шунка, сирене и спанак
- Омлет Пуляр
- Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
Коментари към Омлет с царевица и сос болонезе