Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук
Необходими продукти:
- 8 яйца
- 1 чаена лъжичка сол
- няколко стръка нарязан ситно зелен лук
- 150 грама настърган кашкавал
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
В купа чукнете яйцата и ги разбийте. Подсолете, добавете зеления лук, нарязан ситно, и разбъркайте. Загрейте тиган или плоска скара, намажете с масло и изсипете част от сместа, така че да приеме формата на съда. Печете в продължение на 5 минути и завийте руло.

Оставете го в края на тигана и налейте още една доза. Направете по същия начин, продължете завиването на рулото и пригответе последната доза.

Върху нея поръсете с кашкавал, завийте руло и сложете в чиния. Разрежете по дължина, подредете и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykoreankitchen.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Кайгана - омлет по турски
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Омлет от нахут (без яйца)
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет с прясно мляко
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Оризови мечета под одеяло от омлет
- Омлет с прясно зеле
- Каква е тайната на перфектния омлет
Коментари към Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук