Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук

Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук

Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук - изображение

Необходими продукти:


  • 8 яйца
  • 1 чаена лъжичка сол
  • няколко стръка нарязан ситно зелен лук
  • 150 грама настърган кашкавал
  • масло за намазване


Начин на приготвяне:


В купа чукнете яйцата и ги разбийте. Подсолете, добавете зеления лук, нарязан ситно, и разбъркайте. Загрейте тиган или плоска скара, намажете с масло и изсипете част от сместа, така че да приеме формата на съда. Печете в продължение на 5 минути и завийте руло.

яйчени рулца

Оставете го в края на тигана и налейте още една доза. Направете по същия начин, продължете завиването на рулото и пригответе последната доза.

яйчени рулца

Върху нея поръсете с кашкавал, завийте руло и сложете в чиния. Разрежете по дължина, подредете и поднесете.

Да ви е вкусно!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: mykoreankitchen.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияЛайфстайлЛюбопитноНовиниВидеоАнкетиХранене при...ДиетиАлт. медицинаСнимки