Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук

Необходими продукти:
- 8 яйца
- 1 чаена лъжичка сол
- няколко стръка нарязан ситно зелен лук
- 150 грама настърган кашкавал
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
В купа чукнете яйцата и ги разбийте. Подсолете, добавете зеления лук, нарязан ситно, и разбъркайте. Загрейте тиган или плоска скара, намажете с масло и изсипете част от сместа, така че да приеме формата на съда. Печете в продължение на 5 минути и завийте руло.
Оставете го в края на тигана и налейте още една доза. Направете по същия начин, продължете завиването на рулото и пригответе последната доза.
Върху нея поръсете с кашкавал, завийте руло и сложете в чиния. Разрежете по дължина, подредете и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykoreankitchen.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Печени пъдпъдъчи яйца в авокадо
- Омлет с елда, кашкавал и зелен лук
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет от нахут (без яйца)
- Яйце със спанак и домати
- Омлет със зеленчуци
Коментари към Яйчени рулца с кашкавал и зелен лук