Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
Необходими продукти:
1 яйце
1 чаена лъжица майонеза
любими подправки
кашкавал на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцето с майонезата и добавете любимите си подправки. Разпределете сместа равномерно по дъното на нагорещен намазнен тиган и изпечете до златисто от едната страна. След това обърнете от другата и поръсете с настъргания кашкавал.
След няколко минути навийте руло и извадете омлета от тигана.
Ястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: forum.say7.info
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет Пуляр
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет с пилешко месо
- Омлет с кайма и магданоз
- Омлет от нахут (без яйца)
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Шоколадов омлет с банани
- Омлет със зеленчуци по испански
- Омлет пица Пеперони
Коментари към Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)