Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)

Необходими продукти:
1 яйце
1 чаена лъжица майонеза
любими подправки
кашкавал на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцето с майонезата и добавете любимите си подправки. Разпределете сместа равномерно по дъното на нагорещен намазнен тиган и изпечете до златисто от едната страна. След това обърнете от другата и поръсете с настъргания кашкавал.
След няколко минути навийте руло и извадете омлета от тигана.
Ястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: forum.say7.info
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с киселец и сирене
- Омлет с тиквички на фурна
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с хляб и кашкавал
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет със зеленчуци по испански
- Омлет с елда, кашкавал и зелен лук
- Омлет на фурна с пържена консервирана царевица и прясно мляко
Коментари към Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)