Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)

Необходими продукти:
1 яйце
1 чаена лъжица майонеза
любими подправки
кашкавал на вкус
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцето с майонезата и добавете любимите си подправки. Разпределете сместа равномерно по дъното на нагорещен намазнен тиган и изпечете до златисто от едната страна. След това обърнете от другата и поръсете с настъргания кашкавал.
След няколко минути навийте руло и извадете омлета от тигана.
Ястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: forum.say7.info
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Омлет с гъби и зеленчуци
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с пилешко месо
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с прясно мляко
Коментари към Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)