Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Омлет с царевица и сос болонезе

Омлет с царевица и сос болонезе

Омлет с царевица и сос болонезе - изображение

Необходими продукти:

  • 3 яйца
  • 120 грама консервирана царевица
  • 250 грама сос болонезе
  • сол
  • черен пипер
  • 2 супени лъжици олио
  • босилек за украса

 

Начин на приготвяне:

Смесете яйцата с царевицата, подправете и разбийте с вилица. Към тази комбинация прибавете соса болонезе, разбъркайте и изпечете омлет в нагорещен на среден огън намазнен тиган, докато долната част на омлета стегне. Тогава намалете температурата на котлона, затворете съда с капак и оставете ястието така до готовност.

Разрежете омлета на порции, които украсете с листенца пресен зелен босилек.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти