Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини

Необходими продукти:
450 грама сирене
9 чаени лъжици зехтин
6 маслини
1/6 чаена лъжица лютивка
1 супена лъжица червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на парчета с дебелина 1,5 сантиметра.
Разрежете маслините на половина, отстранете костилките и напълнете с лютивката. След това ги забийте в сиренето. Полейте със зехтин, поръсете с червен пипер и увийте плътно във фолио.
Подредете в тава и изпечете във фурната за 15 - 20 минути при температура от 180 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД МИЕЩО БЛОКЧЕ С МАСЛИНОВО МАСЛО 150 г
АЛКА РОЛ ОН 25 мл
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 200 мл
АЛКА РОЛ ОН 75 мл
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
НУРС ШАМПОАН С МАСЛИНОВО МАСЛО 400 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Замяната на пълномаслени млечни продукти със зехтин може да намали риска от заболявания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
Коментари към Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини