Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини
Необходими продукти:
450 грама сирене
9 чаени лъжици зехтин
6 маслини
1/6 чаена лъжица лютивка
1 супена лъжица червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на парчета с дебелина 1,5 сантиметра.
Разрежете маслините на половина, отстранете костилките и напълнете с лютивката. След това ги забийте в сиренето. Полейте със зехтин, поръсете с червен пипер и увийте плътно във фолио.
Подредете в тава и изпечете във фурната за 15 - 20 минути при температура от 180 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С МАСЛИНА 200 мл
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
КАРОТЕН ОМЕГА КЕЪР СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ТЕН SPF 20 125 мл
ХРИСТИНА МАСАЖЕН КРЕМ СЪС ЗЕХТИН 250 мл
А - ДЕРМА СВРЪХОБОГАТЕН ПОДХРАНВАЩ ДУШ ГЕЛ 500 мл
НУРС ШАМПОАН С МАСЛИНОВО МАСЛО 400 мл 881500
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини