Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини

Необходими продукти:
450 грама сирене
9 чаени лъжици зехтин
6 маслини
1/6 чаена лъжица лютивка
1 супена лъжица червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на парчета с дебелина 1,5 сантиметра.
Разрежете маслините на половина, отстранете костилките и напълнете с лютивката. След това ги забийте в сиренето. Полейте със зехтин, поръсете с червен пипер и увийте плътно във фолио.
Подредете в тава и изпечете във фурната за 15 - 20 минути при температура от 180 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛКА РОЛ ОН 25 мл
АЛКА РОЛ ОН 75 мл
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 200 мл
НУРС ШАМПОАН С МАСЛИНОВО МАСЛО 400 мл
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
НУКС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО - ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ - 50 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
Коментари към Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини