Запечена франзела със сирене и чесън

Необходими продукти:
1 франзела (по-добре е да не е прясна)
100 грама твърдо сирене (може кашкавал, ако предпочитате)
100 грама масло (размекнато)
2-3 скилидки чесън
копър, магданоз или друга зеленина по избор
Начин на приготвяне:
Настържете сиренето, чесъна намачкайте, смесете ги с размекнатото масло и накълцаните на ситно зелени подправки. Разбъркайте всичко.
Загрейте фурната до 200 градуса.
Направете разрези на франзелата (но не срязвайте до долу) и ги запълнете с получената плънка. Увийте във фолио и поставете във фурната за 20 минути. След това махнете фолиото и оставете франзелата за още 5 минути, за да се запече и да придобие апетитна коричка.
Закуската е готова.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХЕРБА ФИКС ГОЛФИКС капсули * 60
ПРОМОНЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОСОЛГАР ЧЕСНОВО МАСЛО капсули * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Тутманик
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Мус от крема сирене с краставици и копър
Коментари към Запечена франзела със сирене и чесън