Запечена франзела със сирене и чесън

Необходими продукти:
1 франзела (по-добре е да не е прясна)
100 грама твърдо сирене (може кашкавал, ако предпочитате)
100 грама масло (размекнато)
2-3 скилидки чесън
копър, магданоз или друга зеленина по избор
Начин на приготвяне:
Настържете сиренето, чесъна намачкайте, смесете ги с размекнатото масло и накълцаните на ситно зелени подправки. Разбъркайте всичко.
Загрейте фурната до 200 градуса.
Направете разрези на франзелата (но не срязвайте до долу) и ги запълнете с получената плънка. Увийте във фолио и поставете във фурната за 20 минути. След това махнете фолиото и оставете франзелата за още 5 минути, за да се запече и да придобие апетитна коричка.
Закуската е готова.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОМАГНАЛАБС ИМУНАЙЗ капсули * 30
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл ЗДРАВНИЦА
СУОНСЪН ДОБАВКА ЗА НОРМАЛНА ЦИРКУЛАЦИЯ НА КРЪВТА капсули * 60
СУИС ЕНЕРДЖИ ЧЕРЕН ЧЕСЪН + ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА B капсули * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Запечена франзела със сирене и чесън