Запечено козе сирене с домати и чесън

Необходими продукти:
250 грама козе сирене
700 грама домати
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
1/4 чаена лъжица червен пипер на люспи
1/2 чаена лъжица сух босилек
1/2 чаена лъжица сух риган
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Смесете зехтина с намачканите скилидки чесън, червения пипер на люспи, сухите босилек и риган, солта.
Изсипете сместа в силно нагорещен тиган и нека се пържи по-малко от минута (около 45 секунди). След това прибавете нарязаните на четвъртинки домати и след 5-10 минути прехвърлете сместа в подходяща форма за печене. Върху ароматната основа подредете парченцата козе сирене и поставете ястието в предварително загрята до 180 градуса фурна за 15 минути.
Поднесете с препечен или пълнозърнест хляб.
Добър апетит!
Снимка: kitchenmag.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Запечено козе сирене с домати и чесън