Мамалига с кашкавал, сирене и магданоз

Необходими продукти:
1 част царевично брашно
2 части прясно мляко
100 грама настърган кашкавал
сирене
магданоз
заквасена сметана
сол
Начин на приготвяне:
Сварете царевичното брашно в млякото, сложете сол на вкус. Настържете кашкавала, сиренето намачкайте и смесете с нарязан магданоз.
Вземете форма за печене, изсипете в нея слой от царевичната каша, следва ред сирене с магданоз и отново мамалига. Намажете повърхността със сметана, поръсете с настърган кашкавал и поставете ястието във фурната. Нека се запече, докато се образува апетитна румена коричка. Може да поднесете със запръжка от олио и червен пипер.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ЦАРЕВИЧНО БРАШНО 1000 г
КАСИС НА ПРАХ 100 г ЗДРАВНИЦА
НОВАЛАК ALLERNOVA AR 0-36 месеца 400 г
ОСТРОВИТ РЪЖЕНО БРАШНО 1000 г
БИО КОКОСОВО БРАШНО 200 г ЗЕМЕЛА
БИОХЕРБА БРАШНО ОТ КОПРИВА 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Тутманик
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Мамалига с кашкавал, сирене и магданоз