Топъл сандвич със сирена на тиган
Необходими продукти:
- 115 грама сирене по избор, натрошено
- 115 грама топено сирене
- 115 грама настърган кашкавал
- 6 филии хляб
- 2 супени лъжици безсолно масло, омекотено
Начин на приготвяне:
- В средно голяма купа смесете натрошеното сирене с топеното сирене и кашкавала. Разбъркайте.
- Разпределете сместа върху три от филийките и покрийте с останалите филийки хляб.
- Намажете с масло двете външни страни на сандвичите.
- Загрейте голям тиган на средно силен огън и поставете първия сандвич.
- Запечете за около 4-5 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят. Повторете с останалите.
- Поднесете сандвичите топли, за да се насладите на разтопените сирена, сгушени между хрупкавия хляб.
Приятен апетит!
Снимки: cookbooks365.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
Коментари към Топъл сандвич със сирена на тиган