Гъбен сандвич с масло и кашкавал
Необходими продукти:
- 450 грама нарязани ситно гъби
- 1 супена лъжица растителна мазнина
- 1/2 главичка лук, ситно нарязана
- 1 скилидка чесън, пресована
- 1 супена лъжица бяло вино
- 150 грама настърган кашкавал
- 8 филийки хляб за тостери
- масло за намазване
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Загрейте уред за приготвяне на сандвичи и намажете филийките с масло. В тиган сгорещете растителната мазнина и запържете лука, гъбите и чесъна, смесени с бяло вино.
Задушете сместа и след редуциране на течността свалете от котлона и охладете. Разпределете от ароматната плънка върху 4 от филийките и поръсете с кашкавал.
Подправете със сол и черен пипер, покрийте с останалия хляб и изпечете сандвичите. Запечете за 5-7 минути, подредете в плато и поднесете.
Да ви е вкусно и ароматно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: karmelowy.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Направете си топъл сандвич с ютия за 1 минута
- Хляб-сандвич с плънка от шунка, моцарела, домати и маслини
- Кашкавал в пикантна медена марината
- Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна
- Кашкавалени хапки с орехи и маслини
- Сладки гъбки
- Клуб Сандвич
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Кашкавален сос Бешамел
Коментари към Гъбен сандвич с масло и кашкавал