Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна
Необходими продукти:
1 хляб или питка
шунка или колбас по избор
кашкавал
домати
лук
чушка и други зеленчуци по избор
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на филии, като запазите основата цяла (да се получи хармоника).
В получените разрези сложете тънки парчета шунка, кашкавал, домат и други любими продукти.
Увийте във фолио и изпечете във фурната до желаната готовност.
В края на печенето, развийте фолиото и нека закуската се запече, за да придобие апетитна коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
СПИРУЛИНА СЕРЕАЛИ * 30 DXN
Безплатна доставка за България!ЗОЯ БИО КАКАОВА ПАСТА ЧИПС 150 г
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН КАЙСИЯ С КАНЕЛА МИКС 200 г
НовМАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ГОДЖИ БЕРИ И КАКАО МИКС 200 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Въглехидрати или мазнини за закуска – кой е по-добрият избор спрямо пола
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 16 закуски за училище, които да сложите в кутията за храна
- Що е брънч и кои са най-добрите брънч рецепти за уикенда
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Домат
Коментари към Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна